I love this feelings.

Den underbara gårdagen avslutades på bästa möjliga sätt.
Jag slutade runt halv tre och eftersom Linus slutade en sisådär fyrtiofem minuter senare beslutade jag efter ett snabbt överläggande med mig själv, att det var betydligt roligare att kolla runt i centrum istället för att sitta och glo och vänta på honom i skolan. Så sagt och gjort.
Jag åkte till Vällingby för att fördriva tid i affärerna och jag lyckades bli tusen spänn fattigare på kuppen. Jag fyndade ett par efterlängtade svarta stövlar, ett par örhängen och två par stickade strumpbyxor/leggings. Jag var fett nöjd med mina inköp och mötte Linus med ett stort leende på läpparna varpå han sa att jag var söt.

Vi traskade hemåt hand i hand och jag var fett happy. Vi käkade mat och tittade på tv. Hade kittelkrig som slutade med att vi låg och sparkade på varandra och gapskrattade för att det såg så roligt ut. Spelade kort, tände en massa ljus i höstmörkret och drack te och pratade. Jag somnade i älskligens knä under filmen Anger management och sedan mös vi länge under täcket innan vi somnade vid tolv.

Du gör mig lycklig enda in i hjärteroten. 
 


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback