My sweet weekend.

Hej kompis!

På fredagen var jag och älsklingen som tidigare nämnts på bio och såg Ett öga rött. Den var mot förmodan hyffsat bra och jag både skrattade och grät om vartannat. Vi hade en myssoffa och mumsade popcorn så det var väldigt väldigt mysigt. Av någon jäkligt konstig anledning, dock. mådde jag som ett as. Jag tror aldrig jag har mått så illa i hela mitt liv som i fredagseftermiddag och jag har inte en aning om varför. Fett skumt. Det var i allafall olidligt att sitta på bussen hela vägen ut till landet och nästannästanspy varannan minut.
Väl hemma tog Linus hand om mig och efter lite käk mådde jag bättre och vi mös i tv-soffan hela kvällen. Inga konstigheter.

I lördags var det sådant där underbart höstväder. Kyligt (ganska i allafall) och soligt och färgglatt, så jag och Linus bestämde oss för att ta en mysig höstpromenad i skogen. För att slå två flugor i en smäll tänkte vi vara sjyssta mot Linus mamma och plocka lite svamp till henne. Optimistiska och taggade gav vi oss ut på jakt, men gav upp ganska fort. Vi hittade INTE EN ENDA JÄVLA SVAMP. I HELA JÄVLA SKOGEN. Det var ett skämt. Vi kom till slut fram till att vi bara inte kunde vara så sämst utan att det helt enkelt inte fanns några svampar. Heh. Linus var fett söt och jag skrattade ihjäl mig åt hans jävla uttal. Han säger förFULLJA, istället för förfölja. Att övertala honom att det låter helt cp och att det är fel går inte heller. Det var i alla fall jävligt (!) mysigt att gå där hand i hand i skogen och det luktade höst och allt som hördes var våra fotsteg och röster. Helt fucking underbart.
På kvällen tittade vi på Svensson & Svensson och jag kom fram till att det måste vara den bästa tv-serien i världshistorien. Jag skrattar mig till tårar varje gång. Det är min humor så jävla hårt.
Sedan segade vi framför en massa andra serier och humorprogram och mös. Inte förrän runt fyra somnade jag i älsklingens famn.

Vaknade med migrän imorse och mådde förjävligt. Efter många om och men lättade den och Linus och jag mös i sängen hela dagen tills jag var tvungen att åka hem. Kom hem för en liten stund sedan och tänkte fixa och trixa med lite nytagna pics.

"Man ska inte vara en, man ska inte vara många. Man ska vara TVÅ."


image68
Jag och älsklingen på svampjakt.


 


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback