I swear to tell the truth.

Älsk's birthday: Jag inledde som sagt dagen med att ge honom frukost på sängen, vilket blev mycket uppskattat. Vi fördrev resten av dagen i soffan, där vi myste och pratade. När mamma Eva kom hem blev det sushi till middag - älsk blev överlycklig - och kladdkaka till efterrätt. Med jordgubbar och grädde förstås. YUMMIE! När middagen och det lilla födelsedagsfirandet var avklarat, låste jag in mig på vårt rum och tände lite ljus och kirrade mysstämning. Sedan överröste jag Linus med presenter och pussar - en parfym (underbar doft!) och en fett snygg t-shirt. Lyckat som fan. Vi låg och myste i sängen bra länge innan vi förflyttade oss till soffan, där vi pratade igenom en sak. Så skönt och befriande. Vi kom i säng någon gång efter midnatt, alldeles för sent med andra ord.

Today: Gick upp 06.15, tröttare än någonsin och åkte in mot stan redan vid halv sju. När jag kom hem däckade jag i sängen direkt. Helt jävla slut. Hade (har) dessutom vansinnigt ont i nacken och huvudet. Ovanligt va? Usch. Vid halv tolv åkte morsan och jag in till stan och vi har haft det riktigt mysigt under dagen. Dessutom fyndade jag ett par (efterlängtade) chinos (när jag provade dem utbrast morsan: "men gud vad mager du är!" - ja men eller hur..) en grå (lång, ska användas som klänning) kofta, en schnygg sjal och ett par tights. Lycka! Inne i Gallerian sprang vi in i Vincent Pontare och jag blev lite till mig och mamma förstod ingenting. På vägen hem var mamma och jag så trötta att vi bara skrattade. Åt allt. Ja, herregud..
Kom hem för en dryg timme sedan och mår uselt. Funderar på att ta en powernap. Det känns som om det behövs.



Årsskiftet 06/07: Bästaste Carro & myself (och en vinglig Linda på hörnet).
You're my wonderwall.


Oh yäh: På tuben på väg hem mottog min mobil världens sötaste SMS från bästaste Carro. Oh! Jag blev så himla happy. Älskade! Vi ska ha myspys-dag på måndag, hon och jag. Jag längtar.
I helgen hoppas(!) jag på att träffa
Linda en snabbis, om den förbannat upptagna människan har tid. Wäh. Om inte annat så har jag paxat Carro P i helgen också. Så en promenad eller fika med henne är spikat. Hon har ingenting att säga till om. Hih.




 

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback