This is the story of the impossible.

Igår kväll åkte älsk och jag hem till landet. Slängde i oss middag och myste sedan ner oss i soffan och slötittade på TV. Sent på natten tände vi ljus och drack te och myspratade. Älskar det. Vi sov i omgångar, men kom till slut i säng vid halv fem.

Today:
Linda ringde och väckte mig vid halv tolv-tiden. Snackade ett tag (mys!) och sedan kramades jag med älsk en stund innan jag gick upp. Väckte Linus och vi gick ner för att göra frukost. Dagen till ära bakade vi scones, så det blev nybakade och varma scones och te till frukost. Mysfaktor: hög. Resten av dagen har spenderats under täcket i soffan. Precis vad vi behöver. Vår första lediga dag tillsammans på två veckor. Vid fem-sex hoppade vi in i duschen och det var FETmys. Därefter åkte vi in till Norrtälje och handlade käk. Nu har vi precis ätit en snuskigt god thai-middag och jag är så mätt att jag är snurrig i huvudet. Det är sjukt.

Kärleksfakta: Det är vår 21 månaders-dag idag. Inget speciellt, men helt klart värt att nämna. 640 dagar också. Låter helt sepelänge. Längtar till vår 2 års-dag så att jag typ dör. Älsk och jag har börjat planera lite smått vad vi ska göra då. Hoppashoppas att det blir av. Det skulle vara världens bästa present. Yay!
Jag älskar dig, älskling. Men det vet du ju :)

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback