You can't hurt me anymore.

Yesterday: Älsk och jag var färdiga att bege oss av vid tre-tiden, typ fyra timmar efter att vi gått upp. Vi är inte de effektivaste om man säger så. Heh. Åkte upp till Vällingby, bokade en tid hos frisören och sedan rullade vi vidare till IKEA. Vi köpte en tvättkorg (äntligen!), en fotoram, en (till) inflyttningspresent till bästaste Carro, lite godis och självklart en varsin korv med bröd. Efter ett snabbt besök inne på Elgiganten åkte vi och hälsade på, på Linus' jobb. Snackade skit med hans kollegor (typ världens gulligaste!) och sedan åkte vi äntligen hem till landet. Käkade middag och kröp sedan ner i soffan. Strecktittade på Paradise Hotel-repriser (sjukt underhållande!) och sedan hämtade vi lite chips och choklad och satte på en film. Jag somnade nästan bums. Tur var väl att jag sett filmen en gång innan.
Efter lite nattprat och mys i sängen sade vi god natt vid fyra. Kunde inte somna - mådde sjukt illa och blev ständigt attackerad av en närgången flugjävel.

Today: Vaknade dödstrött vid halv ett, kittlades och myste med älsk, innan vi släpade oss ur säng. Linus gjorde frukost medan jag letade jobb över nätet. Sökte säkert tio-tjugo stycken under frukosten. Sjukt nöjd. Någon gång måste jag få napp. Sedan kände jag mig sjukt pepp på att fixa och dona i vårat rum, så jag sorterade smutstvätt, vek och lade den rena på sin rätta plats och plockade undan lite saker. Vid fyra pussade jag älsk hejdå, som skulle skjutsa sina föräldrar som skulle på fest. Då satte jag igång att torka, damma, städa lite inne på vår toalett, plocka undan skräp från vår soffhörna och vädra ur. Det ser betydligt bättre ut nu än det gjorde innan. Yäss.

Now: Linus kom precis hem, så nu dammsuger han. Duktig! Nu ska jag torka golven och sedan hoppa in i duschen. Därefter ska vi åka in och köpa lösviktsgodis (som jag har längtat!) och sedan ska vi hem och laga middag. Är ju ensamma hemma ikväll. Underbart! 

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback