I know you'll ask me to hold on.

Tuesday got better: Tack vare Carro. Vi möttes upp i Vällingby vid halv två, och sedan blev det en fem (5!) timmars lång fika. Vi pratade nog om allt som går att prata om, för man hinner ju få en hel del sagt på så många timmar. Och det var såå mysigt! Vi hade ju inte setts på ett tag (bortsett från i lördags) så vi hade massa att ta igen och uppdatera varandra om. Vi försökte t.ex. komma underfund med hur det motsatta könet fungerar. Men vi kom såklart inte fram till någonting nytt. Min hals, som var i ganska dåligt skick när jag gick hemifrån, mådde definitivt sämre när jag kom hem. Men det var det helt klart värt. Strax innan 19 skiljdes vi åt och jag gick nöjd hem. Tog en dusch och sedan hamnade jag, inte alltför otippat, här. Tada!
Linus borde vara hemma om en dryg timme och då blir det middag. Och sedan mysa framför TV:n tills det är dags att sova. Myspys.


Carro och jag kom precis fram till att det inte finns EN ENDA bra bild på oss två.
Så jag bjuder på denna (vilken iochförsig är bra på C), tagen i september 2007.
Över ETT ÅR SEDAN! Herrejissanes.

Tomorrow: Tänkte (faktiskt) gå upp tidigt och därmed slippa sova bort halva dagen. Måste uträtta ett par ärenden innan jag måste dra till jobbet vid tre. Ska spendera ett par timmar där de tre kommande dagarna. Känns sådär, med tanke på den sablans långa resvägen och de korta arbetspassen. Hinner liksom knappt dit, innan det är dags att åka hem igen. Och pengar blir det knappt heller. Men om man är en positiv människa som jag(..), så kan man ju faktiskt tycka att det är bättre än ingenting. 

Sick:  
Imorgon är det EN vecka kvar till julafton. Okay, vartfan tog tiden vägen?! Det är helt sanslöst. Snart är det vår igen (vilket iochförsig gör mig pirrigt lycklig, men ni fattar..) och sommar och höst och.. WTF?!

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback