Elschzklin.

Something funny: I förmiddags satte jag mig vid min gamla, typ stenålders, dator, för att kolla upp lite saker. Trillade såklart in bland mina dokument, mina bilder.. Och jag skrattade så att jag grät. Massa gamla texter, konversationer, bilder, som jag har glömt bort. Eller förträngt. Sjukt kul! Satte mig och läste igenom en del av min och Linus' MSN-historik (en hel bok!) och hittade en massa roliga och söta saker.

För två och ett halvt år sedan var han en mina absolut bästa och närmaste vänner. Och vi hade timlånga konversationer över MSN, träffades så mycket som möjligt, och pratade om allt. Jag saknar det idag. Fastän han fortfarande är min bästa vän. Men nu när vi är tillsammans, och har varit det så länge, så blir det ju en annan slags vänskap. Vi umgås på ett annat sätt, pratar på ett annat sätt.. Alltså. Ja.. Det jag vill komma fram till är väl att jag saknar den vänskapen vi hade då, samtidigt som jag älskar det förhållandet vi har idag. Både som pojk - och flickvän, men även som vänner. Men ja. Skitsamma.
För att komma till det roliga, så hittade jag en konversation från sommaren 2006, två och ett halvt år sedan. Och Linus skrev så söta saker: 
  

Linus säger:

- "det är seriöst svårt att hitta nån som är snyggare än dig, jag har tänkt på det"
- "hmm... jag åkte faktiskt t-bana idag. Men jag såg inte dig, världens snyggaste tjej. Konstigt"
- "på den där bilden hade du sådär ASHÄFTIGA OCH SKITSNYGGA ögon"
- "saknar dig ju, och våra jättekonstiga diskussioner"

Och det bästa:
"men va fan, den bilden du har som visningsbild.. man blir typ medvetslös när man ser den"


SÅ JÄVLA SÖTT!

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback