You're my satellite.

God morgon världen. Älsk och jag hade en jättemysig kväll igår. När han kom hem kramades vi - länge. Det kändes som om vi hade varit ifrån varandra i flera dagar, fastän det bara hade gått ett par timmar. Kärlek när den är som bäst alltså. Efter middagen slängde vi oss ut i sommarkvällen. Vi promenerade bort till min moster, där mina föräldrar, hon och ett par av deras vänner roade sig med att spela boule. Vi satt och snackade och tittade på ett tag och varje gång jag umgås med någon i min släkt eller vänner till familjen förundras jag över hur lika alla är. Skrattar åt precis samma saker och säger och gör likadant i de flesta situationer. Det är det jag älskar allra mest med dem.
Någon timme senare blev mamma sugen på chips och bad Linus och mig att springa upp till Coop. Vi passade även på att köpa lite godis. Klockan var närmare halv nio när vi kom på att vi ville hyra film. Vi kutade hemåt, raggade till oss pengar och stressade upp till videobutiken. Det blev en familjekomedi - Martian child. Väl hemma igen lade vi oss i sängen och bara pratade. Och kramades. Och pussades. Så underbart att bara vara tillsammans. Någon gång vid tiosnåret satte vi på filmen, men jag somnade ganska snart. Linus såg klart den, men somnade sedan han också. Vi vaknade till liv vid tre, då det i princip var dagsljus ute. Innan vi somnade sken solen in genom fönstret. Både det mysigaste och värsta med sommaren - det är inte mörkt mer än någon timme varje natt.
Imorse vaknade vi till liv av min alarmerande mobil och Linus hoppade in i duschen och gjorde sig redo för att bege sig till jobbet. När han hade åkt kröp jag ner under täcket och satte på filmen för en andra gång. Sedan snaskade jag "Jättesalt" - hårda salta lakritstabletter - ren jävla njutning. Jag lyckades nästan se hela filmen, och slumrade endast till i någon kvart. Filmen var otroligt söt och jag både skrattade och grät en liten skvätt.

Right now sitter jag här och funderar över om jag skall gå och duscha eller inte. Jag är förbannat trött, men under dagen måste jag springa över till älskade mormor, då hon skall fixa det sista på min studentklänning. Mysigt att träffa henne!
När detta är klart tänkte jag ta itu med det ska tänkte göra igår; fixa naglarna, städa undan i vårt rum och läsa lite. Mina tånaglar är i ett stort behov av en makeover. Jag tänkte att någon rosa eller lila färgton kunde pigga upp dem. Jag får se vad jag hittar.
Idag borde jag också springa upp till Vällingby och uträtta några ärenden, men eftersom jag har glömt min bankomatkort på landet har jag inga pengar. Överhuvudtaget. Jag får flirta lite med pappa. Det borde inte vara omöjligt.


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback