There is a force that binds us.

Friday: Linus och jag vaknade sent som vanligt. Efter dusch, frukost och fixning traskade vi upp till Vällingby och hämtade ut mina brillor. Kändes ovant till en början, men det var en fantastisk känsla att se! Alla små texter på skyltar och.. allt! Jag såg allt. Yay-yay-yay. Sedan uträttade vi ett par ärenden till, innan vi drog hem och käkade. På kvällen åkte vi till Kista för att gå på bio - Kärlek 3000. Helt okay och vi hade det mysigt, bortsett från att vi hamnade i bråk med två tonårskillar. Jag blev vansinnig och det blev Linus också. Mer än så behövs inte sägas.
När vi kom ut var det vitt överallt! Och det snöade-snöade-snöade! Jag blev sådär lycklig som man bara kan bli av nyfallen snö. ÅH! Väl hemma åt vi fruktsallad och myste framför TV:n.

Saturday: Alarmet ringde halv sju och jag lyckades efter många om och men att kravla mig upp och ta en dusch. En och en halv timme senare befann jag mig på jobbet. Dagen spenderades först med min kollega Maria och sedan med Christoffer. Sällskap hade vi av brukarna Malcolm, Noah och Camilla. Vi tittade på TV, läste tidning och dansade.
Jobbade över och kom inte därifrån förrän strax innan fyra. Tog mig hem i snöovädret och mötte Linus i Vällingby, som också precis slutat jobbet. Styrde fötterna till Vällingehus för att köpa med oss mat hem. Jag hade världens cravings på kinamat, men det jag ville ha fanns såklart inte. Till slut kom vi därifrån med sushi och grekiskt, och vi åt oss proppmätta.
Sedan begav vi oss ut i snön. Vi hade snöbollskrig, tog en promenad och låg och pussades i snön. Helt underbart.
Värmde oss med en kopp varm choklad framför Stjärnor på Is när vi kom in. Låg nerbäddade i sängen resten av kvällen och tittade på en massa skit på TV:n och laptopen. Mysig kväll!

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback