I wanted to kill you the next day.

Friday: Klockan 17 befann jag mig uppe hos optikern. Domen: Astigmatiskt brytningsfel, d.v.s. Astigmatism. Lösning: Brillor. Men hurray. Tänk att jag kunde ge mig fan på att det var fel på mina ögon också. Tjing för att ha alla fysiska jävla fel man kan ha! Fyfaan. Jag kommer ju bli snyggast i stan.. Fukk.
L kom hem vid halv nio, vi käkade kebab och sedan myste vi i sängen hela kvällen.

Saturday:
Egentligen skulle Linus ha jobbat idag, men de ringde från hans jobb imose och sa att det inte behövdes. Så vi fick en ledig dag tillsammans. Inte mig emot. Vi segade och drog upp till Vällingby vid halv tre-tre. Provade glajjor och sedan åkte vi hem till landet. Bytte till vinterdäck och det var sjukt kallt där ute. Flera minusgrader. Love it. Sedan blev det en utsökt tre rätters-middag med familjen, vilket var trevligt eftersom vi inte varit där hemma på drygt två veckor. Chit-chat och mys. Åkte in till stan igen strax efter sju. Kom hem för en dryg timme sedan och nu ska vi äta lite skaldjur och lördagssnask. Great!

Tomorrow: Ska befinna mig på nya jobbet klockan 10.00. C ska lära upp mig, vilket känns ganska skönt eftersom vi redan känner varandra. Spännande!


Helt jäkla underbar.



I feel sane, I feel sane, have I lost it?


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback