You're the one that I wanted to find.

Tuesday: information i skolan 13.00-13.30 och sedan en timmes utomhuslekar. Åkte därefter och mötte upp Linus för att åka in till stan. Lunchade på Sandy's och sprang runt och letade efter en väska till Linus. Dock gick vi därfrån tomhänta. Jobbade sedan 16-19 och när pappa Gustaf kom hem log han och sade att vi lät (busade och skrattade) så högt att det hördes ända ner i trappen. L var snäll och kom och hämtade mig och innan vi åkte hem och åt middag, stannade vi i Vällingby där L hittade väskan han ville ha. Slappade framför TV:n tills det var dags att hoppa i säng vid tolv.

Wednesday: var på min allra första föreläsning kl. 09.00 imorse. Dock var det mest information om kursen, men det känns kul att vara igång. Innan jag begav mig hemåt fixade jag passer/datakort, så nu är ett av hundra olika kort (som man måste ha) i alla fall fixat (hämtas ut på måndag uppe på Frescati). Skyndade mig till bussen i ösregnet, hoppade på buss 40 (samma buss som jag tog igår och i måndags) för att åka till Odenplan och byta till tunnelbanan. Men bussen körde heeelt fel! Så efter att ha insett att jag var på väg åt helt fel håll, hoppade jag lite smått panikartad av och tog (efter en kvarts väntande) buss 69 till Fridhemsplan. Väl framme fungerade varken rulltrappan eller skyltarna, det gick runt ett psykfall och skrek på perrongen och en alkoholpåverkad man kom fram och nästan satte sig på mig (tror inte ens att jag behöver berätta att jag bytte plats). Under hela den här tiden, från att jag gick från skolan och kom hem, var jag dessutom panikkissnödig. Det var verkligen min dag!
Linus kom hem ett par timmar senare och då pratade vi lite, innan vi gick upp till Vällingby för att utträtta ett par ärenden. Satte oss på Waynes uteservering, jag invirad i min sjal och surplandes på en stor kopp chailatte. Underbara höstkänslor! Finns det seriöst någonting bättre än att sitta på en uteservering på hösten med någon man älskar och prata om livet? Sedan vi kom hem (vilket var för ett par timmar sedan) har vi suttit och kollat på lägenheter, någon gång måste man ju få napp. Ikväll ska vi titta på film och mysa, dock måste vi komma i säng ganska tidigt ikväll då L börjat tidigt imorgonbitti.



What else:
är ledig imorgon, förutom att jag jobbar på eftermiddagen, men det är ju bara roligt så det gör inte så mycket.
Fick hem en kallelse till neurologen (fick ju remiss dit för ett par månader sedan) idag, så den 9 oktober ska jag dit. Vet inte riktigt vad jag förväntar mig av det besöket, men hursom så känns det skönt att komma någonstans med den här skiten. Om ett par veckor ska jag dessutom upp och ta blodprover igen, samt få resultat från magnetröntgen. Det går framåt!

Carro & Carro, saknar er! ♥


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback