A flood of hate, it drowns me.

Hallå världen! Igår låg Linus och jag i sängen hela dagen och pratade och myste. Ingen av oss var särskilt pigg, då han inte kom hem förrän vid tre-tiden i lördagsnatt (och jag väntade ju uppe). På eftermiddagen åkte vi ut till landet, pluggade ett par timmar och tittade sedan på film och drack nyponté.

Åkte in till stan imorse, har sovit ett par timmar men är helt sjukt trött. Onormalt trött, vilket jag är hela tiden. Jag börja ledsna på det faktiskt. Sitter i skrivande stund och hållet på med hemtentan, tänkte avverka så mycket som möjligt idag. Orkar inte ha det hängande över mig längre. Och den ska ju faktiskt vara inlämnad på fredag, så jag har inte så mycket val. Usch, kan inte någon annan göra det åt mig? Skriva ett klockrent A? Någon? Jag betalar!

Är på uselt humör, vädret är fruktansvärt. Jag vill ha snö! Och minusgrader! Det är december ffs, det är snart jul och det känns som om det är tidig vår ute. Fyfaan. Riktig jävla vinter vill jag ha. Eller sommar. För det här är värdelöst.



Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback