I lose my head sometimes.

Friday: gick upp vid åtta, helt fruktansvärt trött efter nattens få sömntimmar. Släpade mig till sjukgymnast-Ewa vid halv tio och vi pratade en del och sedan fick jag ultraljud, elektroder, värmebehandling och massage. Med mig hem fick jag två läxor: att anteckna när jag har ont och intensitet och förändring, samt övningar att göra hemma.
Halkade hem och Linus och jag käkade frukost och packade, och sedan drog vi ut till landet. Åt paj-lunch när vi kom hem och sedan lade jag mig i sängen och läste min nya pocket - Karin Alvtegen's SAKNAD - verkar sjukt bra. Men jag somnade efter en liten stund, då jag hade en sjuhelvetes huvudvärk. Vaknade lagom till middagen, mådde fortfarande piss, och resten av kvällen låg vi nerbäddade i soffan, tittandes på filmen "Zack and Miri make a porno" - sjukaste filmen på länge - snaskandes chips och dip. Kom i säng strax innan två.

Saturday: upp och iväg in till stan tidigt imorse. Har fortfarande vansinnigt ont i nacken och huvudet, efter gårdagens behandling. Men det är tydligen bra, för då har musklerna i alla fall reagerat. Hmms. Sist jag fick ultraljud - och elektrodbehandling hade jag ont en vecka efteråt, så jag hoppas verkligen att det inte blir samma sak den här gången. En vecka till i det här skicket och jag skjuter skallen av mig.

Later on: dagens planer var egentligen att träffa Carro, men eftersom jag mår uruselt så hoppas jag att vi kan ta vår date imorgon istället. Jag hade även tänkt ta en powerwalk, men självklart kom något i vägen. Ödet kanske inte vill att jag ska bli fit? Trist isåfall.
Istället får jag väl ägna dagen till att fixa naglarna; läsa; titta på TV; sova (?) och försöka fördriva tiden utan att röra mig särskilt mycket. Jag har i alla fall lovat morsan att laga middag idag, vilket aldrig har hänt tidigare. Är nästan helt hundra på att jag aldrig någonsin lagat middag här hemma, till mina föräldrar. Så det ska minst sagt bli intressant. Det slutar säkert med att dem tar bilen ner till korvkiosken..

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback