Hipp-hipp-hurra!

Grattis-grattis-grattis: till Linda som fyller 20 år idag! Hipp-hipp-hurra ffs.
Det är snart sju år sedan vi slog våra huvuden ihop, Linda och jag. Då två osäkra och fnissiga fjortisar som precis hade börjat högstadiet. Vi var så olika som två människor bara kan vara, men ändå hittade vi varandra den där sommaren. Vi knöt ett vänskapsband i de fula skolkorridorerna och trots att snart sju år har gått, är det där bandet hårdare knutet än någonsin.
Under våra år tillsammans har jag gått igenom mer saker än jag gjort med någon annan. Vi har börjat och överlevt högstadiet, vi har skrattat och gråtit, vi har blivit kära och blivit sårade, vi har tröstat och bråkat, vi har haft vår första fylla och förlorat oskulden, vi har överlevt gymnasiets hetsplugg och sena nätter, vi har hittat nya och brutit med gamla vänner, vi har tagit studenten och börjat jobba, vi har gått från att ha varit unga, dumma, naiva tonåringar till att ha blivit mogna, kloka, vuxna människor. Och ändå delar vi samma vänskap som då.

Du har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag är så glad att du envisades med att vi skulle träffas den där sommaren. För annars hade vi nog aldrig varit där vi är nu. Jag älskar dig.
Och GRATTIS-GRATTIS-GRATTIS SÅ IN I HELVETE! Nu jävlar börjar livet!


Den äldsta bilden jag har på oss, på den här datorn.
Sommaren 2005. Snygga redan då!

Crap
Crap from: Linda

söt<3 tack så väldigt mycket :D<3<3

och klart vi alltid varit snygg:D<3


Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback