Throw my head out.

Thoughts:

- jag vill börja plugga. Detta är i och för sig ingen nyhet i sig, då jag sedan länge bestämt mig för att sätta igång i höst, men jag längtar nästan. Jag saknar hela grejen med att gå i skolan. Att gå upp på morgonen, åka in till skolan, sitta på föreläsningar, plugga. Främst rutinerna. Det ska bli roligt att påbörja en ny fas i livet, ta det där stora avgörande steget in i det som (antagligen) kommer att forma min framtid. Läskigt, men spännande.

- något som går hand i hand med det här, är ju att man måste bestämma sig för vad man ska plugga och var man ska plugga. Långpromenaden med Carro i förra veckan väckte en massa tankar hos mig. Vi pratade massor om just det här och hon funderar på att flytta. Från trygga Stockholm till en ny spännande stad. Börja om på nytt, träffa nya människor, se nya platser, leva ett helt nytt liv. Börja om från scratch liksom. Så jag började fundera på om det kanske inte är det jag behöver. Göra något nytt, något helt annorlunda, byta ut allt. Linus och jag funderade mycket på det här med att flytta i höstas, då vi båda kom in på en varsit högskoleprogram i Linköping. Vi har inte pratat så mycket om det sedan dess, men jag måste verkligen fundera på om det inte är det jag vill. Dra härifrån (med Linus förstås) och bygga upp ett nytt (bättre) liv. Hmms.

- hur mycket jag än funderar, så kommer jag inte fram till någonting. Jag vill bara dra tillbaka tiden och leva precis som då.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback