You're gonna leave me.

Wednesday: älsk och jag drällde omkring hemma hela dagen. Tittade på TV, pratade, kittlades i sängen.. Åt en sjukt god middag och sedan slöade vi i soffan tills vi gick och lade oss.

Thursday: har haft migrän sedan igår och jag mår inge vidare. Var hos sjuk-Ewa imorse och fick TENS, massage och akupunktur. Inom den närmaste tiden ska hon gå igenom, undersöka och behandla hela min kropp, för förmodlingen har jag en spänning som sitter i hela kroppen och inte bara i huvudet. Ska dit på tisdag igen, så vi får väl se.
Mår som sagt inte alls bra idag och har därför vilat hela dagen. Hängt här, läst SKAM och tittat på TV. Är rastlös, men orkar inte göra någonting med den här värken. Oh, kul. Inte bättre blir det av att veta att Linus inte kommer hem förrän om drygt fyra timmar..

Happy: imorgon (ska jag bannemig må bättre!) ska Carro och jag in till stan i alla fall och det ska bli myspys. Har ju egentligen inte råd att shoppa så mycket, men kolla kan man ju alltid. Och fika och umgås är ju (nästan) gratis. Ih!
Dessutom pratade jag med Hermon igår och vi bestämde att vi ska ta en promenad i helgen, prata och ta igen en massa förlorad tid. Myspys.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback