I found a way to let you in.

Status: vaknade för en timme sedan och sitter nu i soffan och äter yoghurt till frukost. Linus drog till jobbet för en stund sedan, så jag känner mig ganska ensam. Om en liten stund tänkte jag sätta mig på träningscykeln och köra järnet i en timme eller så. Är så in i helvetes taggad på att bli fit nu, så det finns nästan inte. Av tidigare erfarenheter vet jag att jag skulle må sjukt mycket bättre om jag gick ner ett par kilon och blev mer vältränad. För tre år sedan tränade jag minst tre gånger i veckan, minst en och en halv timme per gång, och jag var betydligt slankare och piggare än jag är nu. Så om jag inte börjar leva såsom jag levde då, gör jag mig själv en stor björntjänst. Så nu tänker jag köra hårt och både träna mer och äta sundare och det känns som att det kan gå vägen den här gången. Kunde jag förut, kan jag nu.


Sommaren 2006:
Ungefär såhär såg jag ut när jag tränade regelbundet. Många säger att jag fortfarande ser likadan ut, men jag tycker att jag är sjukt mycket större nu, så den här bilden är mitt mål. Det är den här bilden jag ska ha on my mind, när träningen känns omöjlig.
I sommar ska jag vara såhär tajt!


Happy: i onsdags ringde företaget som jag var på intervju hos förra tisdagen. Blev sjukt förvånad, då de sade att dem skulle höra av sig under veckan (dvs. förra veckan), men men. Dem ville i alla fall träffa mig igen, så ska dit på tisdag. Sedan blir jag anställd och då kan jag bli "ihopmatchad" med deras kunder och sedan åta mig ett uppdrag. Yay!

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback