I wanna take you away.

Wednesday: drog ut och snurrade runt på vägarna ett tag, dagens over-and-over-again: korsningar. Och jag kom fram till att mina nerver inte är gjorda för att köra bil. Fyfaan. Jimmy skrattade mest hela tiden. Vi kom i alla fall hem levande. Puh.
Spenderade ett par timmar framför TV:n och sedan åt Linus och jag våfflor (det var ju faktiskt självaste våffeldagen igår) framför Efterlyst.

Thursday so far: gick upp vid nio och fixade frukost och sedan tog jag en dusch och sade hejdå till Linus, som drog till jobbet. Gjorde mig i ordning och promenerade upp till sjuk-Ewa. "Helkroppsundersökning" och hon sade att jag "andas fel". Någonting med diafragman, så fick med mig en läxa hem. Hon undrade om jag hade gått ner i vikt. LOL. Om man ser till hur jag har ätit den senaste tiden, borde jag snarare ha gått upp. Men glad blev jag i alla fall.
När jag kom hem ringde jag ungdomsmottagningen för att beställa tid, men dem vägrade att svara. Och nu är deras värdelösa telefontid slut, så telefonsvararen går igång (vilket den gjorde hela telefontiden också). Jag blir sjukt förbannad. Dem kan köra upp sina telefontider hårt och långsamt.

Later: NN-Carina ringde igår och sade att dem varit tvugna att skjuta fram utbildningen i hjärt-lungräddning, så jag slipper äventyra mig ut till söder idag, skönt. Ska dit i mitten på april istället.
Så istället tänkte jag spendera dagen framför en massa gamla högskoleprov. Och gå ut och springa/powerwalka. Får lite ångest när jag tänker på allt skit jag stoppar i mig. Usch. Jag. Ska. Bli. Fit.

Happy: VÅREN är tillbaka efter ett par dagars frånvaro och jag kan inte låta bli att bli sådär vårpirrig i magen. Nu hoppas jag bara att det håller i sig, annars flyr jag nog landet.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback