I'm not like you.

Status: vaknade för någon timme sedan, helt fruktansvärt trött. Skulle inte banga på att sova vidare, men det är något jävla spån som håller på att borra så att hela huset skakar. Bah.

Last night: tog en långpromenad med Carro och Wira, myspys. Men kallt. Så-in-i-helvetes kallt. När jag kom hem efter två timmars utomhusvistelse var mina ben knallröda. Kan ju ha berott på att jag knallade runt i tights, men vadfan. Linus och jag käkade en fett god middag när han kom hem och sedan somnade jag framför TV:n. Vid 22. För typ tredje kvällen i rad. Inte okay.

Today: jag borde verkligen hetsplugga till högskoleprovet, men jag tvivlar starkt på att det kommer göra någon nytta, så vi får väl se. Ska knata upp till Vällingby någon gång under dagen och uträtta ett par ärenden och lite senare idag ska jag hem till Carro och ha myskväll. Måste få tag på ungdomsmottagningen också.

Update: fick nyss tag på dem på ungdomsmottagningen, fantastiskt att dem svarade. Men jag förstår inte varför dem alltid är så jävla otrevliga. Klimakteriekärringar. Ska dit på torsdag i alla fall.


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback