I'm on my knees can you see me now.

Last days: söndag var en slapp dag. Åt mysfrukost med L i soffan, tog en promenad, åkte och handlade, hängde framför laptopen medan L pluggade, pluggade lite själv, tog ett bubbelbad tillsammans, tittade på 'Vem kan slå Filip och Fredrik' och somnade sedan i varandras armar.



Morgonen efter var vi uppe i ottan och åkte in till stan. L drog till skolan och jag gick och lade mig och sov i en timme innan jag gjorde mig i ordning för dagens föreläsning. 12-15 satt jag och antecknade x antal A4-sidor och sedan åkte jag hemåt. Gjorde ett par ärenden i centrum, käkade lite och sedan kom L hem och vi stack ut till landet. Åt wok, duschade och tände sedan ljus och satte oss i soffan och tittade på den underbara filmen 'The Holiday' och åt lyxiga chokladpraliner. Vardagslyx!



Igår var jag ledig, förutom att jag jobbade på eftermiddagen. Gjorde ingenting vettigt alls under dagen, fastän jag hade (har) tusen saker att göra egentligen. Duktigt! Men eftermiddagen spenderades alltså med mina barnvaktsbarn och vi tittade på 'Pippi på de sju haven' - nostalgi! Jag tror nästan att jag uppskattade filmen mer än var pojkarna gjorde ^^ Bytte ett par ord med mamma Sara innan jag kastade mig ut i kylan och mötte upp Linus som också var på väg hem. Efter en varsin smörgås sprang vi upp till gymmet och svettades efter två veckors uppehåll, vilket var jäkligt skönt. Men körde så hårt att jag mådde illa efteråt, vilket var mindre trevligt. Käkade middag, tog en dusch och panikpluggade lite innan L och jag somnade framför ett Vänner-avsnitt.

Vaknade vid halv åtta imorse och lämnade motvilligt L ensam kvar under det varma täcket. Lite drygt en timme senare hade Linus också gått upp och gjort sig i ordning och vi tog sällskap in till Odenplan, där vi hoppade på en varsin buss. Kom för sent till dagens 'jag-vet-inte-vad-jag-ska-kalla-det' - dvs. en slags gruppträff som kallas professions specifika färdigheter (ett högskolepoäng varje termin) - vi pratade om konstruktiv kritik, hur man tar och ger kritik och delade med oss av olika erfarenheter och tankar. (Ska dock tilläggas att jag antagligen inte ens kommer att få det där poänget då jag missat två av tre möten (det här var det sista) - menmen det löser sig väl..) Sedan träffades vi i gruppen (grupparbete i sociologi - 'Televisionen') och pratade igenom vad vi ska ha med i arbetet och började att utforma en mall. Två timmar senare gav vi upp (vi pratade mest om annat, så det kändes rätt meningslöst att sitta kvar och göra ingenting) och bestämde att vi ska skriva lite hemma och sedan sammanställa det till en fullständig rapport. Ska endast omfatta 3-5 sidor, så det borde inte vara några problem. Åkte hem i kylan och tog en runda i butikerna i centrum, men hittade ingenting (förutom ett par strumpbyxor) vilket gjorde mig lite ledsen. Beställde dock en apsnygg tröja från nätet igår, så helt synd om mig är det ju inte.

Nu ska jag måla naglarna och sedan borde jag verkligen sätta igång och plugga. Men jag har så sjukt svårt för att verkligen ta tag i saken och komma igång, finns ju så mycket annat man kan göra istället liksom :)


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback