Jag får liksom ingen ordning på mitt liv.

Monday night: Linus kom hem skaplig tid i alla fall, så jag varken svalt ihjäl eller missade träningen. Yay! Körde ett hårt pass på gymmet (fett skönt!), men höll på att trilla omkull efteråt. Helt slut. Efter en dusch kröp vi ner under täcket och tittade på 'Vem kan slå Filip och Fredrik?' på webTV:n. Mysigt!

Tuesday: startade dagen med att springa upp till min husläkarmottagning för att röntga min hjärna. Japp, det är ungefär lika roligt som det låter. Och det finns definitivt bättre sätt att starta dagen på än att skickas in i ett trångt "rör" där det låter så mycket att man blir tokig. Alla som har magnetröntgats någon gång vet vad jag talar om. Men-men, nu är det gjort i alla fall. Hem, slocknade ett tag framför TV:n och sedan bar det iväg till jobbet, precis som vanligt på tisdagar (och torsdagar). Traskade hem i mörkret och Olof pratade på oavbrutet. Sedan blev det film, bilracing, bokläsning och middag. Strax efter sju mötte jag upp Linus på bussen och åkte hemåt. Vi har precis smällt i oss middag, så är mätt och belåten. Dock fruktansvärt chokladsugen. En dag utan choklad är ingen dag - mitt nya motto. Fett synd att all choklad redan är uppäten, hade lätt kunnat äta ett par kilo till. Men-men, när man tränar måste man fanimig ha lite disciplin också.

Imorgon är det onsdag och jag är helt ledig, vilket ska bli vansinnigt skönt. Är så himla trött hela tiden, så ska försöka vila upp mig så gott det går. Linus och jag ska dock på en lägenhetsvisning imorgon förmiddag (vi letar ju efter en hyresrätt att bo i tills vi får vår bostadsrätt) och sedan tänkte vi käka lunch tillsammans. Har lovat att hjälpa mamma med all tvätt också.. Men sedan ska jag vila!
Föreläsning, experiment i grupparbetssyfte och sedan jobb på torsdag. Ledig på fredag och sedan Winnerbäck(!!) på lördagkväll, tillsammans med Linus, Tobbe och Lina. Ska bli så kul!

Jag kan ha räknat sekunderna som gick
Mellan ljuset, och åskans dån
Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick
Om du var på väg hit, eller härifrån


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback