Jag går med dig överallt.






































Sunday-wednesday: Linus och jag har sovit hemma på landet hela veckan, vi har tittat på film, lagat goda middagar, fotat massor med nya systemkameran.. Utöver det har jag suttit helt solo i huset om förmiddagarna och skrivit på hemtentan, haft pluggångest och ibland velat lägga mig ner och dö. Var inne en sväng i stan i tisdags och passade på att köpa ett skärp och en dösnygg tröja :D



Thursday: har varit både en bra och dålig dag idag. Varit på dåligt humör och har hatat alla ouppfostrade ungar, alla odrägliga ungdomar, alla bittra pensionärer, alla-alla-alla. Ville verkligen inte vistas bland folk. Redovisade imorse också och lärarna uppträdde vansinnigt oproffsigt och sådant gör mig rasande. Dock.. lämnade äntligen in hemtentan, vilket känns skönt. Pratat med Carro i telefon två gånger under dagen också och usch-usch-usch vad jag saknar henne. Jobbade mellan 16-19, men Olof mådde dåligt (han vaccinerade sig mot svininfluensan häromdagen, så det är väl antagligen därför) och alla som någon gång umgåtts med ett sjukt barn vet hur påfrestande det kan vara. Kl. 19 sprang jag i alla fall ner till bilen där Linus väntade och han gav mig en stor puss och allt blev genast mycket bättre :)


Nu sitter vi hemma på landet, sjukt trötta båda två, så vi ska nog krypa ner under täcket och mysa lite innan vi släcker för natten. Imorgon är det äntligen fredag och Linus och jag ska mysa-mysa-mysa hela helgen!


(FITT-BLOGG.SE KAN DRA ÅT HELVETE FÖRÖVRIGT!!)

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback