Do not speak as loud as my heart.


Saturday:
kilade upp till centrum, gick lös på Systemet (längsta köerna jag någonsin skådat!), bytte en väska och sedan blev det ett besök på Apoteket också. Väl hemma målade jag naglarna, vilade och sedan hoppade jag i lite varma kläder och sprang ner och mötte upp Hermon. Det blev en två timmars promenad, slog oss dock ner på en bänk i eftermiddagssolen ett tag också. Himla mysigt och vi insåg att vi har känt varandra i nio år.. Det är typ halva våra liv. Det är hur sjukt som helst.

På kvällen åkte Linus och jag hem till Tobbe och umgicks. Det blev en ganska spårad kväll och vi tittade på fotboll, lekte charader, dansade, pratade, skrattade.. Ni fattar. Lyckades inte få med mig Linus hem förrän halv fem på morgonen, då han var smetfull och skulle jobba sju timmar senare (dvs. köra bil SEX timmar senare). Inte så genomtänkt..

Sunday: när Linus vaknade insåg han att det inte var någon bra idé att jobba, så han sjukanmälde sig och kröp ner under täcket igen. Vaknade vid två och resten av dagen spenderade vi i soffan. Åt pizza, tittade på en ny Wallander-film, åt lite middag med familjen, åt äppelkaka med glass, tittade på TV, halvsov.. Söndagssega.
Vid nio åkte vi hem till stan, stannade hos Gomes på vägen och kom inte hem förrän strax innan elva. Hoppade in i duschen och sedan lade vi oss under täcket i sängen med en varsin kopp té och tittade på 'How I met your mother'.



(Kunde olyckligtvis inte ta några bilder hemma hos Tobbe, då jag lyckats glömma minneskortet hemma..)

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback