Where do we go nobody knows.

Friday: föreläsning 13-16, stressade hem, slängde i mig två smörgåsar och sprang sedan och mötte Carro. Vi kikade i lite butiker (och jag hittade en snygg kofta!) och pratade strunt i ett par timmar. Sedan stressade Linus och jag hem till landet och åt sushi framför den sista halvtimmen av Idol. Spenderade kvällen i soffan med lösviktsgodis och en film.

Saturday: vaknade sent och låg kvar och gosade länge innan vi kravlade oss upp. Åt en rejäl frukost framför TV:n och sedan gjorde vi oss iordning och åkte in till Täby centrum. Linus shoppade lite och sedan blev klockan mycket och vi åkte hem i regnet. Bytte om och pudrade näsan och sedan skjutsade mamma Eva in oss till Norrtälje där vi skulle ut och äta middag. Lyxa till det och fira vår 35 månaders-dag (samt passa på att utnyttja fölsis-presentkortet från Amanda). Vi hade det himla mysigt med god mat och dryck.. Och varandra! Satt där ett par timmar och njöt och pratade innan vi åkte hem. Avslutade kvällen med lite mysig massage, tända ljus, chips och 'How I met your mother'. Underbar dag!

Sunday:
åt lyxig frukost framför TV:n igen, tog en långpromenad i skogen och sedan har vi mest suttit i soffan och pluggat. Förfärligt trist, men nödvändigt. En typisk söndag helt enkelt.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback