Nothing is impossible.

My day har spenderats tillsammans med mamma. Älsk släppte av mig här hemma vid halv tio imorse och drog sedan vidare till jobbet. Jag hoppade in i duchen och fräschade till mig. Kvart över elva promenerade mamma och jag upp till Vällingby och tog tuben in till Slussen. Vår plan var nämligen att umgås (vilket aldrig händer now a days) och spana runt i lite butiker på Söder. Vi strosade omkring, men fyndade inte ett dugg. FETT synd. Jag som hade hoppats på att hitta lite roliga klänning och smycken - fukk. Lunch käkade vi på Donken och sedan traskade vi bort till Hornstull, där jag skulle på möte med min chef. Mötet tog fem minuter och jag är nu anställd t.o.m. 26 november. Känns skönt. Jag vet inte hur mycket jag kommer jobba, utan han kommer att ringa mig när det behövs folk. Inte världens bästa, men helt klart bättre än ingenting. Innan brorsan hämtade upp oss gick vi ner till Långholmen, där både min mormor och morfar (och till viss del även mamma eftersom hennes farföräldrar bodde där, när hon var liten) växte upp och mamma berättade historier från hennes barndom. Alltid lika häftigt att höra. Känns ju ganska konstigt att hon faktiskt levde innan jag fanns. Och att hon har varit med om så mycket som jag inte vet om. Under dagen har vi fått massor av tid till att bara prata. Det var bra.
Brorsan hämtade upp oss vid halv fyra-tiden och det första han utbrast när vi satte oss i bilen var "Vad har du för flummig klänning på dig?". Varpå jag frågade vad han menade med flummig och han sade att den var snygg. Klart som fan att den är snygg. Det är ju jag som valt den och jag har faktiskt jävligt bra taste. Jag äger typ. Och min klänning äger. Yay.
Kom hem för ett tag sedan och har fruktansvärt ont i huvudet. Tog en tablett och passar på att vila nu, för halv sex ska jag möta upp  bästaste Carro P i Vällingby. Ska köpa det sista till Linus och u-m-g-å-s. Det ska bli myspys. Wöhö.

Tonight: Måste justera mitt personliga brev och CV. Har nämligen hittat en potentiellt jobb och jag måste skicka in min ansökan senaste imorgon bitti. Sedan får vi se vad som händer. När detta är avklarat ska älsk och jag umgås. Bara vi, utan TV eller dator eller annat som stör. Måste planera vår höst litegrann. Lägenhet och resa. Det är ett måste. Så är det bara. Mamma och jag pratade om detta på tuben på vägen in och hon låter faktiskt positiv till att jag förhoppningsvis flyttar hemifrån innan årsskiftet (eller i värsta fall i vår). Det trodde jag aldrig. Sedan jag och Linus blev tillsammans har hon verkligen blivit annorlunda eller ja, mindre överbeskyddande. I början av vårt förhållande var hon inte alls förtjust i att jag bodde så ofta ute på landet, men nu kallar hon det nästan för hemma. Jag har ju två hem. Och idag tyckte hon att vi skulle gå upp och kolla på bostadskontoret, för jag har ju förtur i bostadskön med tanke på att mina föräldrar bott i samma lägenhet hur länge som helst. En vän till Linus och mig hade gjort detta och han låg på top fem på flertalet lägenheter. Så.. att hitta lägenhet känns optimistiskt. Det är bara den stabila ekonomin som saknas, men det borde inte vara impossible. Nä, det är det inte. Så.

Fucking happiness: Jag är fortfarande helt lycklig sedan
daten med Jojjo. Hon gjorde mig så jäkla happy. Vi gjorde inget speciellt - shoppade, fikade, pratade.. umgicks. Men det kan göra mig så damn lycklig. Tjejumgänge non stop i flera timmar. Jag älskar det och det gör mig alltid på så bra humör. Wiiih.
Och så ska jag ju träffa bästaste Carro P om en halvtimme. Det kan bara bli bra. Skvallra och skratta och umgås. Fyfan, vad mys säger jag.
Dessutom så sitter jag och my beloved Carro (tusan vad mycket Carro det blir hela tiden) och SMS:ar med varandra at this moment. Pratar om att ha en film - mys - tjejdag. Hon och jag. Och hyrfilmer, snask och snack. Förhoppningsvis flyttar hon redan nu på torsdag, så att vi kan ta den hemma hos henne i nya lägenheten. Då kan vi kanske passa på att inreda och fixa och dona lite också. WOHO!
Åh, ni är så wonderful. Hih.

Sweet: Storebror sitter här i sängen bredvid mig och pressar Guitar Hero. Haha, han passar alltid på att spela lite när han är här hemma. I sinnet är han inte en dag äldre än femton. Lööl.



Life is wonderful!

Crap
Crap from: Carro

åhh .. köpa fräg och måla köksluckorna är ett halvt måste! hoppas bara jag hinner få dit lite grejer så man kan äta/bo där :P löööv ju

2008-08-19 @ 17:50:02

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback